Sabaneta

Maduro assegura que Chávez se li ha aparegut en forma d'"ocellet" per beneir-lo

La figura del comandant és el principal argument de la seva campanya. Prova d'això són les declaracions que ha fet en aquest primer acte de campanya: ha arribat a dir que Chávez se li havia aparegut en forma d'ocellet, mentre resava en una capella, i que l'ha beneït.

RedaccióActualitzat
L'actual president interí de Veneçuela, Nicolás Maduro, ha arrencat a la ciutat d'Hugo Chávez, a l'estat de Barinas, i més concretament a la casa natal del president mort, la campanya electoral per a les eleccions presidencials, perquè, segons ha assegurat, així l'hi va prometre mentre estava malalt. La figura del comandant és el principal argument de la seva campanya. Prova d'això són les declaracions que ha fet en aquest primer acte de campanya: ha arribat a dir que Chávez se li havia aparegut en forma d'"ocellet", mentre resava en una capella, i que l'ha beneït.



Per la seva banda, el candidat opositor, Henrique Capriles, se centra a criticar els dirigents chavistes per la voluntat d'aferrar-se al poder a qualsevol preu. Capriles també ha tornat a insistir en els desavantatges que té a l'hora de fer campanya perquè Maduro, ha dit, comptarà amb tots els mitjans governamentals. Tot i així, ha assegurat que guanyarà i ha suggerit que serà més fàcil si la participació és important.

Les enquestes donen un avantatge de 14 a 20 punts a Maduro.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut