Madrid

Mor l'actriu Mariví Bilbao, cèlebre per "Aquí no hay quien viva"

Redacció - 03/04/2013 - 18.43h.

L'actriu Mariví Bilbao, cèlebre per la sèrie "Aquí no hay quien viva", ha mort als 83 anys per causes naturals, segons ha confirmat el seu representant. La intèrpret ha mort a casa seva en companyia de la seva família cap a les 12.30 hores.

Nascuda a Bilbao el 1930, l'actriu va fer carrera tant al cinema com a la televisió, si bé serà recordada pel seu treball a la petita pantalla, en especial pel seu paper de Marisa Benito a la sèrie "Aquí no hay quien viva". A més, també va aparèixer en la sèrie "La que se avecina", en la pell de Izaskun Sagastume.

Precisament, l'actriu havia abandonat el rodatge d'aquesta sèrie fa uns mesos "per cansament i per horaris, però no per malaltia", segons ha explicat el seu representant.

Pel que fa a les pel·lícules en què va participar, destaquen "Maktub" (2011), de Paco Arango; "No controles" (2010), de Borja Cobeaga; "Carmen" (2003), de Vicente Aranda; "Marujas asesinas" (2001), de Javier Rebollo; "Malena es un nombre de tango" (1996), de Gerardo  Herrero; o "Salto al vacío" (1995), de Daniel Calparsoro, director amb qui va participar en nombrosos films.

Com a reconeixement a la seva trajectòria professional, l'Associació d'Actors Bascos li va concedir el premi El Abrazo l'any 1996 i el diari "El Mundo" el premi Séller un any després.

PUBLICITAT

Enllaços patrocinats >

Comentaris

0

Deixa el teu comentari

Escriu el teu comentari

Normes de participació!

Normes de participació:

Tanca
  1. Per fer un comentari al portal 324.cat, has de ser usuari registrat.
  2. Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats.
  3. Normes d'ús:
    1. No s'admeten comentaris insultants, ni racistes, ni contraris a les lleis vigents
    2. No es publicaran comentaris que no estiguin relacionats amb la notícia
    3. No es publicaran els comentaris que incompleixin les normes de participació que asseguren una participació de qualitat i respectuosa.

publicitat

ANÀLISI
Veure'ls tots