Barcelona

Llach homenatja Martí i Pol amb el llibre-CD "Estimat Miquel"

Redacció - 16/04/2013 - 12.45h.

Llibre d'homenatge de Lluís Llach a Martí Pol

"Estimat Miquel" és l'homenatge públic de Lluís Llach a Miquel Martí i Pol. Gairebé deu anys després de la mort del poeta de Roda de Ter, el músic publica un llibre-CD (Empúries) a partir d'una quarta part dels faxos que es van enviar amb el poeta al llarg de vuit anys i que va recollir la vídua de Martí i Pol, Montserrat Sans.

La malaltia, l'amor, la mort o qüestions tan quotidianes com una anàlisi d'orina formen part dels temes que es tracten a la correspondència entre els dos creadors, on també s'explica el procés de creació de composicions com "Un pont de mar blava", "Món Porrera", "Ara mateix" o "Germanies".

La segona incursió editorial de Llach revela els secrets d'una amistat i col·laboració de diverses dècades i és fruits d'una promesa que es va fer el cantant de Verges. "D'alguna manera vull pagar un deute, ja que de tots els privilegis que m'ha comportat cantar, conèixer en Miquel ha estat un dels més grossos", ha explicat en una roda de premsa.

Llach ha explicat que, amb aquest llibre, ha pogut acostar-se novament a un home "tan senzill com profundament complex i tan generós com rigorós".

El compositor, que torna als llibres després de debutar amb èxit en la ficció amb "Memòria d'uns ulls pintats", no descarta un tercer llibre i assegura que es diverteix molt escrivint.

PUBLICITAT

Enllaços patrocinats >

Comentaris

0

Deixa el teu comentari

Escriu el teu comentari

Normes de participació!

Normes de participació:

Tanca
  1. Per fer un comentari al portal 324.cat, has de ser usuari registrat.
  2. Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats.
  3. Normes d'ús:
    1. No s'admeten comentaris insultants, ni racistes, ni contraris a les lleis vigents
    2. No es publicaran comentaris que no estiguin relacionats amb la notícia
    3. No es publicaran els comentaris que incompleixin les normes de participació que asseguren una participació de qualitat i respectuosa.

Especial relacionat

Sant Jordi 2013 - 15/04/2013

publicitat

ANÀLISI
Veure'ls tots