Futbol

Dani Alves acusa Mourinho de condicionar els àrbitres, entre ells, el col·legiat Stark

Dani Alves ha acusat el tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, de "condicionar" els àrbitres amb les seves queixes, com segons ell es va poder veure amb el col·legiat alemany Stark en l'empat contra el PSG (2-2). En roda de premsa després de l'entrenament, l'endemà del xoc d'anada de quarts de final de Lliga de Campions, Alves ha estat molt crític amb l'arbitratge de l'alemany Wolfgang Stark.

Actualitzat
Dani Alves ha acusat el tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, de "condicionar" els àrbitres amb les seves queixes, com segons ell es va poder veure amb el col·legiat alemany Stark en l'empat contra el PSG (2-2).

En roda de premsa després de l'entrenament, l'endemà del xoc d'anada de quarts de final de Lliga de Campions, Alves ha estat molt crític amb l'arbitratge de l'alemany Wolfgang Stark, que va protagonitzar diverses accions polèmiques, una d'elles quan va donar per vàlid un gol de Zlatan Ibrahimovic en clar fora de joc. "Quan se'ls pressiona moltíssim [als àrbitres], condiciona molt. Quan els àrbitres són part important, és que alguna cosa dolenta han fet", ha assenyalat Alves.

Encara que ha matisat que l'equip blaugrana "no es queixa", ha apuntat que "simplement són situacions puntuals del joc que condicionen el resultat, evidentment". Preguntat llavors si suggeria que era José Mourinho qui condicionava els àrbitres, com quan el tècnic va acusar diversos àrbitres, entre ells Stark, de beneficiar el Barça perquè guanyés la Lliga de Campions, després de caure eliminat davant seu el 2011, Alves ha estat contundent: "Sí". "Tot va començar per qui va començar. Cada vegada hi ha menys futbol i més queixes -ha afirmat. Tothom es queixa. No podem fer res en contra d'això. Només intentem jugar a futbol i fer que la gent gaudeixi".

"No és possible -ha continuat Alves- que un fora de joc de dos metres no es vegi. Però no podem sortir a protestar perquè després ens diran que som ploraners". Segons el seu parer, protestes com les de Mourinho "influeixen" en els àrbitres, perquè "comencen a pensar que si xiulen una cosa o no ho fan seran mal vistos pels entrenadors". Com a exemple, ha recordat una dura entrada que va rebre i que Stark no va sancionar amb falta ahir a la nit, semblant a la que va patir del madridista Pepe en aquella eliminatòria el 2011, que va suposar l'expulsió del portuguès i va originar les protestes del tècnic lusità.

"Al final condicionen tantes queixes. Va ser una falta com una casa, com al Bernabéu, però com que és Dani Alves, el teatrer, al final no és res. Si m'arriba a trencar la cama en aquella ocasió, passaria alguna cosa. Però com no me la va trencar, sóc un teatrer", ha lamentat el brasiler.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut