Captura del videoclip de "Teresa Rampell", de Manel.
Captura del videoclip de "Teresa Rampell", de Manel.
Barcelona

Manel llança el videoclip de "Teresa Rampell", primer "single" del seu nou disc

La banda llança el videoclip del primer "single" del seu tercer disc. El grup té confirmades diverses actuacions a Catalunya, Castelló i Portugal.

RedaccióActualitzat
Balls desmesurats en llocs insòlits. Això és el que fan els quatre membres de Manel al videoclip de "Teresa Rampell", el "single" de presentació del nou disc del grup, que s'ha publicat aquest dimecres a internet. "Teresa Rampell" és una de les setze cançons del tercer disc de la banda de pop barcelonina, "Atletes, baixin de l'escenari", que sortirà a la venda el 16 d'abril.



El videoclip ha estat rodat a l'Hotel Amèrica d'Igualada i està realitzat per Sergi Pérez, que també va dirigir "Dona Estrangera" i "Benvolgut", segons ha informat la banda.

"Atletes, baixin de l'escenari" ja és número 1 en compra anticipada a iTunes, mentre que "Teresa Rampell" ocupa el tercer lloc del podi de Top-50 Canciones a Espanya, segons ha informat Promusicae.

Manel presentaran el nou disc al maig al festival Primavera Sound de Barcelona i també tenen actuacions confirmades l'Optimus de Portugal, el Foramuralla de Vic, DI-Y de Reus, el Pròxims de Barcelona, el Vida de Vilanova i la Geltrú i l'Arenal Sound de Burriana.
Anar al contingut