Imatge d'arxiu del recinte de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès.
Imatge d'arxiu del recinte de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès. (Foto: ACN)
Vilafranca del Penedès

La Generalitat tanca el CAP de Vilafranca els caps de setmana

A partir del 13 d'abril, les urgències dels dissabtes, diumenges i festius s'atendran a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès.

RedaccióActualitzat
El CAP de Vilafranca del Penedès tancarà durant els caps de setmana i festius a partir del 13 d'abril. A partir d'aquesta data, l'horari d'atenció d'aquest ambulatori serà de les 8 del matí a les 9 del vespre a dilluns a divendres. Fora d'aquest horari, les visites d'urgències s'hauran de desplaçar fins a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès o bé hauran de trucar al 061, d'atenció domiciliària.

La Generalitat ha decidit suprimir aquest servei en el "Pla d'ordenació de l'atenció sanitària", que ha eliminat les urgències nocturnes i el servei continuat en diversos ambulatoris. El 2009 ja es van tancar aquests serveis de tots els ambulatoris de l'Alt Penedès.

La tisorada sanitària també ha arribat aquesta setmana a la Garriga. El CAP d'aquest municipi vallesà tanca a la nit des del 2 d'abril. Al mateix Vallès Oriental, els CAP de Caldes de Montbui i de Lliçà d'Amunt també han tancat a la nit.

Salut argumenta que els canvis permeten "donar respostes més adequades a les necessitats i requeriments dels ciutadans".
Anar al contingut