Barcelona

Elton John obrirà la setzena edició del festival de Cap Roig

Serà l'única actuació a Espanya de Sir Elton John aquest estiu, i s'inscriu en la seva gira mundial "Rocket Man". També són caps de cartell Mark Knopfler, Diana Krall, Manel, Gossos, Katie Melua, Keane, Vicente Amigo, Melendi, Antònia Font i Rosario. El preu mitjà de l'entrada es rebaixarà un 16% respecte a l'any passat.

RedaccióActualitzat
El cantant britànic Elton John obrirà el festival de Cap Roig, que tindrà lloc del 20 de juliol al 16 d'agost a Calella de Palafrugell. Serà l'única actuació a Espanya de Sir Elton John aquest estiu, i s'inscriu en la seva gira mundial "Rocket Man", que, acompanyat únicament del seu piano, repassa els grans èxits de 40 anys de carrera, en què ha superat la xifra de 250 milions de discos venuts.

En aquesta edició del prestigiós festival, que pretén ser de rellançament, també són caps de cartell Mark Knopfler, Diana Krall, Manel, Gossos, Katie Melua, Keane, Vicente Amigo, Melendi, Antònia Font i Rosario. L'espanyol Enrique Iglesias és l'encarregat de tancar la setzena edició de Cap Roig.

Són, en total, disset actuacions amb un pressupost total de 2,2 milions d'euros, un 20% menys que en l'edició anterior, segons ha explicat Juli Guiu, el director, en la roda de premsa de presentació. El preu mitjà de l'entrada es rebaixarà un 16% respecte a l'any passat i passarà de 65,5 a 55 euros.

Entre les novetats d'aquest any destaquen una gala solidària en benefici de la Creu Roja de Palafrugell, de la mà de la soprano Ainhoa Arteta i el baríton Juan Jesús Rodríguez, i un espectacle dirigit al públic infantil protagonitzat pel Club Super3.
Anar al contingut