Barcelona

Urdangarin podria anar a Qatar a treballar per al Mundial d'handbol contractat pel govern d'aquest país

Segons ha pogut saber TV3, el gendre del rei hi desenvoluparia tasques de promoció de l'handbol i, a banda, seria l'encarregat de supervisar l'organització del Mundial del 2015, contractat pel govern qatarià. Per tant, no formaria part, en cap cas, de l'equip tècnic de la selecció d'handbol de Qatar, que dirigirà Valero Rivera, tal com publiquen aquest dilluns diversos mitjans.

RedaccióActualitzat
El duc de Palma, Iñaki Urdangarin, podria anar a treballar a Qatar amb motiu del Mundial d'handbol 2015, que se celebrarà en aquell país. Segons ha pogut saber TV3, Urdangarin desenvoluparia tasques de promoció de l'handbol i, a banda, seria l'encarregat de supervisar l'organització del Mundial del 2015, contractat pel govern qatarià.

Per tant, el gendre del rei no formaria part, en cap cas, de l'equip tècnic de la selecció d'handbol de Qatar, que dirigirà Valero Rivera, tal com publiquen aquest dilluns diversos mitjans. De fet, Rivera, amic personal d'Urdangarin, no s'ha plantejat la possibilitat d'integrar-lo en el seu equip tècnic perquè ja té l'equip definit amb dos ajudants.

Així, Urdangarin se n'aniria a viure a Qatar enmig del procés d'instrucció del "cas Nóos", en què tant ell com la seva dona estan imputats. Urdangarin, però, encara té passaport i pot viatjar a l'estranger. Segons sembla, la infanta Cristina i els fills de la parella es quedarien a la seva residència de Barcelona fins al final del curs escolar.

Transparència al si de la Casa del Rei

D'altra banda, la Casa del Rei farà públics els costos que comporta el palau de La Zarzuela, els viatges, la seguretat o els contractes del rei, segons publica "El País". El diari diu que és el que preveu la llei de transparència, que equipara el tracte a la monarquia amb el que reben el Congrés o el Senat.

Aquests comptes no seran auditats pel Tribunal de Comptes, sinó per una auditoria interna. Es tracta de les despeses de la Corona, que fins ara computaven en els pressupostos de cada ministeri, que les assumia per separat, però ara se sumaran i s'hauran de presentar conjuntament.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut