Barcelona

La Generalitat recorre la decisió del TSJC d'anul·lar la concessió a Acciona d'Aigües Ter-Llobregat

El govern ja va anunciar que esgotaria la via judicial en defensa de la concessió d'aquest servei a Acciona, adjudicació que Agbar, Aigües de Barcelona, va portar als tribunals després d'haver perdut el concurs públic.

RedaccióActualitzat
La Generalitat ha presentat aquest dilluns un recurs contra la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que anul·la la concessió d'Aigües Ter-Llobregat a Acciona. El govern ja va anunciar que esgotaria la via judicial en defensa de la concessió d'aquest servei a Acciona, adjudicació que Agbar, Aigües de Barcelona, va portar als tribunals després d'haver perdut el concurs públic.

El 27 de març el Tribunal Superior de Justícia va ratificar la resolució de l'Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals que anul·lava l'adjudicació del servei a Acciona. Concretament, va rebutjar la mesura cautelar que reclamava la Generalitat i la mateixa Acciona de deixar en suspens la decisió de l'òrgan administratiu fins que es resolgués el fons de la qüestió.

La Generalitat va presentar un altre recurs el gener passat contra l'Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals de Catalunya (OARCC), que va anul·lar per irregular l'adjudicació d'Aigües Ter-Llobregat (ATLL) a Acciona. A través d'aquest recurs contenciós administratiu, el govern va demanar a l'alt tribunal que suspengui de manera cautelar la resolució de l'OARCC, òrgan que depèn de la mateixa Generalitat. El recurs resulta insòlit perquè el govern el va presentar contra la decisió d'un òrgan adscrit al seu Departament de la Presidència.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut