Caracas

Capriles rebutja reconèixer la victòria de Maduro

El candidat de l'oposició s'ha negat a reconèixer la victòria a les urnes del candidat del chavisme, Nicolás Maduro, en la seva compareixença i ha exigit un recompte "un per un" de tots els vots dels veneçolans.

RedaccióActualitzat
El candidat de l'oposició, Henrique Capriles, s'ha negat a reconèixer la victòria a les urnes del candidat del chavisme, Nicolás Maduro, en la seva compareixença després que s'han fet públics els resultats oficials de les eleccions a les presidencials, a Veneçuela.

El recompte de vots ha estat molt ajustat i s'ha decantat per poc més de 200.000 vots a favor de Maduro, però Capriles ha exigit un recompte "un per un" de tots els vots dels veneçolans i ha dit que fins que no es faci "nosaltres no reconeixerem cap resultat".

Durant la declaració pública, Capriles ha mostrat un feix de papers i ha indicat que tenen constància de 3.200 incidències que s'haurien registrat durant la jornada electoral.

Pel últim, ha negat tots els rumors de pacte amb Maduro, atès el resultat tan igualat de les eleccions. "Jo no pacto amb la mentida i amb la corrupció. El meu únic pacte és amb Déu i amb Veneçuela", ha dit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut