Els germans Tsarnaev, identificats per l'FBI com a responsables de la tragèdia. (Foto: EFE)
Els germans Tsarnaev, identificats per l'FBI com a responsables de la tragèdia. (Foto: EFE)
Washington

Mor un dels dos sospitosos de l'atemptat de Boston en un tiroteig amb la policia

Els fets han passat en una zona residencial situada a l'oest de l'Institut de Tecnologia de Massachusetts, el MIT, en el barri de Watertown, una zona residencial allunyada del centre de la ciutat. Allà, i sempre segons la policia, els dos fugitius sospitosos de l'atemptat han tingut un accident en una benzinera i s'han enfrontat amb els agents que els perseguien. L'anomenat "sospitós número 1" ha quedat mortalment ferit fora del cotxe.

RedaccióActualitzat
La policia ha confirmat que un dels dos sospitosos del doble atemptat de Boston és mort. L'home, de 20 anys, ha mort a l'hospital després d'un tiroteig amb la policia. Els fets han passat en una zona residencial situada a l'oest de l'Institut de Tecnologia de Massachusetts, el MIT, en el barri de Watertown, una zona residencial allunyada del centre de la ciutat. Allà, i sempre segons la policia, els dos fugitius sospitosos de l'atemptat han tingut un accident en una benzinera i s'han enfrontat amb els agents que els perseguien. L'anomenat "sospitós número 1" ha quedat mortalment ferit fora del cotxe. 

Es tracta d'un dels homes la imatge dels quals havia difós l'FBI. Al vídeo, els sospitosos porten gorres, caçadora i motxilles fosques, com les que duien els explosius. L'home mort seria el que du gorra negra. Pel que fa a l'altre sospitós, amb gorra blanca, la policia el busca a la localitat de Watertown, un suburbi de Boston. Tots dos eren germans, d'origen txetxè i amb residència legal permanent als Estats Units, segons fonts oficials.

Els dos germans faria uns anys que eren als Estats Units i, a més de tenir vincles internacionals, es creu que tindrien algun tipus de formació militar.
Anar al contingut