Mont-roig del Camp

Un ciclista mort i un altre, ferit greu en ser envestits per un conductor drogat a l'N-340 a Mont-roig del Camp

El conductor del turisme, un Porsche de matrícula andorrana, ha estat detingut per haver donat positiu de cocaïna. L'accident ha passat a la N-340 a l'altura de Mont-roig del Camp. Segons els Mossos d'Esquadra, els ciclistes circulaven correctament pel voral de la carretera i el cotxe ha sortit de la calçada i els ha atropellat per darrere.

RedaccióActualitzat
Un ciclista ha mort després de ser envestit per un turisme a l'N-340, a Montroig del Camp, i un altre ha quedat ferit greument. L'accident ha passat a quarts de dotze del migdia al quilòmetre 1.140, a tocar de la urbanització El Paradís. Tots dos ciclistes han estat evacuats en helicòpter a l'hospital. Un d'ells, un home de 64 anys, veí de Navarra, l'han portat a Bellvitge en estat crític i hores després ha mort a conseqüència de les ferides. L'altre ciclista, un home de 50 anys, és a l'àrea de pacients l'àrea de Pacients Intermedis de la Unitat de Cures Intensives de l'hospital Joan XXIII de Tarragona, on continua greu.

El conductor del turisme, un Porsche de matrícula andorrana, ha estat detingut per haver donat positiu de cocaïna en el test de drogues. També s'havia pres alguns medicaments. Se l'acusa d'un delicte contra la seguretat viària, i continuarà detingut fins que passi a disposició judicial. Segons els Mossos d'Esquadra, els ciclistes circulaven correctament pel voral de la carretera i el cotxe ha sortit de la calçada i els ha atropellat per darrere.

El Sistema d'Emergències Mèdiques ha mobilitzat dos helicòpters i tres ambulàncies. També s'hi han desplaçat nou patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres vehicles dels Bombers de la Generalitat. L'N-340 s'ha tallat en tots dos sentits de la marxa a conseqüència de l'accident i els vehicles els han desviat per l'A-7. La circulació ha quedat normalitzada poc abans de les dues de la tarda.

Aquest any, ja han mort tres ciclistes a les carreteres catalanes i els aficionats reclamen campanyes de conscienciació als conductors i controls a les carreteres on més es practica aquest esport.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut