Sant Quirze del Vallès

Sis porcs senglars són abatuts després d'irrompre a la C-58, a Sant Quirze del Vallès

Els Mossos han tallat la circulació de la carretera en sentit sud, tot i que més tard han obert un carril. L'incident ha causat retencions importants de més de tres quilòmetres.

RedaccióActualitzat
Sis porcs senglars han estat abatuts a Sant Quirze del Vallès, després de provocar el pànic entre els conductors a la C-58.

L'incident ha començat quan un grup d'uns set senglars ha irromput a prop de la via, en el punt quilomètric 13,5, a l'alçada d'aquest municipi del Vallès Occidental, i ha complicat molt la circulació. El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat del risc d'irrupció dels senglars a la calçada i ha explicat que es treballava per reconduir els animals.

Els Mossos, per precaució, han tallat la circulació en sentit sud cap a les 10.55 hores, tot i que més tard han obert un carril.

Sis dels animals han estat capturats. Se'ls ha anestesiat i després els han sacrificat. Els Mossos han intentat capturar un setè exemplar, però se'ls ha escapat.

Les retencions que ha provocat tot plegat són importants i superen els tres quilòmetres.

En l'operatiu hi treballen agents dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local de Sant Quirze del Vallès i els Agents Rurals, així com una dotació dels Bombers de la Generalitat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut