L'incendi ha cremat tot el psiquiàtric, als afores de Moscou.
L'incendi ha cremat tot el psiquiàtric, als afores de Moscou.
Rússia

Almenys 38 morts en l'incendi d'un psiquiàtric a prop de Moscou

En el moment de l'incendi hi havia 41 persones dins del centre, d'una planta. Sembla que una infermera va poder dur fins a fora del recinte dos pacients, que han estat els únics supervivents. El foc s'hauria originat per un curtcircuit.

RedaccióActualitzat
Tràgic accident a Rússia. Almenys 38 persones han mort aquesta matinada en l'incendi d'un hospital per a persones amb trastorns psiquiàtrics a prop de Moscou. Al moment de l'incendi hi havia quaranta-una persones dins del centre, d'una planta. Sembla que una infermera va poder treure dos pacients del recinte. Han estat els únics supervivents del sinistre.

La policia indica que tot apunta que el foc s'ha originat per un curtcircuit. Fonts del Ministeri asseguren que la majoria de les víctimes han mort per inhalació de fum.

Aquest tipus d'accidents són freqüents a Rússia, amb centres de salut que tenen instal·lacions en males condicions. L'any 2006, nou persones morien en l'incendi d'un altre centre psiquiàtric. Un any més tard, un altre incendi va provocar 63 morts en un geriàtric.
Anar al contingut