Imatge d'arxiu de la delegada del govern espanyol, María de los Llanos de Luna.
Imatge d'arxiu de la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna.
Barcelona

Llanos de Luna: "És important que hi hagi gent 'pija' i rica perquè és la que més gasta i consumeix"

En el Trofeu Comte de Godó, la delegada del govern ha assegurat que "és important que hi hagi gent 'pija' i rica ja que és la que més gasta i consumeix". En qualsevol cas, Llanos de Luna no es considera "pija", sinó "una persona treballadora".

RedaccióActualitzat
Un altre membre amb càrrec destacat del PP ha tornat a ser "trending topic" a Twitter per les seves declaracions. La protagonista ha estat la delegada del govern a Catalunya, María de los Llanos de Luna, i el tema: la gent adinerada. En el Trofeu Comte de Godó, que se celebra al Reial Club de Tennis de Barcelona, Llanos de Luna ha assegurat que "és important que hi hagi gent 'pija' i rica, ja que és la que més gasta i consumeix". Ho ha dit en una entrevista al programa "8 al dia", en què es preguntava als assistents si eren gent 'pija' i quin tipus de persones hi anaven.

En qualsevol cas, Llanos de Luna va voler matisar que ella no es considera "pija", sinó "una persona treballadora". I és que, segons ha assegurat, "he viscut d'un sou tota la vida", com a funcionària de l'Estat.

Unes paraules que arriben una setmana després que el ministre d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Miguel Arias Cañete, digués que prefereix dutxar-se "amb aigua freda, abans de consumir mig litre més" o que la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, qualifiqués de "nazisme pur" l'intent de "violentar el vot" amb els "escraches".
Anar al contingut