Roma

El fiscal de Roma assegura que l'autor del tiroteig "no és un boig" i que "tenia com a objectiu els polítics"

Ho ha afirmat el fiscal de Roma que li ha pres declaració. Fonts d'Interior també han informat que l'autor dels trets s'ha intentat suïcidar després del tiroteig però que s'ha quedat sense bales.

RedaccióActualitzat
Luigi Prieti, l'home acusat del tiroteig davant la seu del govern italià a Roma, en què han resultat ferides tres persones, "tenia com a objectiu els polítics, no és un boig", ha assegurat el fiscal de la capital italiana Pierfilippo Laviani.

"És un home ple de problemes, que ha perdut la feina, ho havia perdut tot. Va haver de tornar amb la seva família. Estava desesperat", ha afegit.

"En general volia disparar contra els polítics, però un cop s'ha adonat que no ho podia fer, ha disparat contra els carabinieris", ha explicat el fiscal després d'escoltar la declaració del detingut, que ha confessat els fets.

El fiscal ha visitat l'hospital on està ingressat Prieti, ferit al cap en ser reduït pels carabinieris.

El tiroteig, davant la seu del govern italià, ha passat mentre Enrico Letta jurava el càrrec com a primer ministre en un edifici situat a 500 metres del lloc de l'incident i en què han resultat ferits dos carabinieris i una dona que passava per allà en el moment dels fets.

Segons el ministre de l'Interior, Angelino Alfano, Prieti ha intentat suïcidar-se després del tiroteig, però s'ha quedat sense bales.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut