Dos turistes miren la llista de vols a l'aeroport del Prat.
Entre 250 i 600 euros e compensació si el vol surt amb retard.
Barcelona

Els aeroports catalans estrenen sis noves rutes

S'emmarquen en la temporada d'estiu, que va començar el 31 de març i s'allargarà fins a l'últim diumenge d'octubre.

RedaccióActualitzat
Els aeroports de Barcelona, Girona i Reus estrenen sis rutes aquesta setmana en el marc de la temporada d'estiu, que va començar el passat 31 de març i s'allargarà fins a l'últim diumenge d'octubre.

En el cas de Barcelona-el Prat, els nous vols són a Orà (Algèria), Kristiansand (Noruega), Leeds i Sant Petersburg. Aquest dimarts es van realitzar les connexions amb Kristiansad i Sant Petersburg, la primera operada per la companyia FlyNonStop i la segona, per Nordwind Airlines, totes dues amb dues freqüències setmanals. Mentre que, el vol a Orà, realitzat per la companyia Vueling, es va estrenar ahir, dijous, i el de Leeds, operat per Monarch, ho ha fet aquest divendres, amb dos vols setmanals.

D'altra banda, Air Canada ha recuperat també aquest divendres la ruta a Toronto que s'opera amb cinc freqüències setmanals i Air Transat reprèn diumenge la seva connexió amb Mont-real, tres vegades a la setmana. Aquesta mateixa companyia també realitza, des del 27 d'abril, el vol a Toronto dos dies per setmana.

Les connexions amb el Canadà s'han de sumar a les ja existents amb el mercat nord-americà: des de l'inici de la temporada d'estiu US Airways vola cada dia a Filadèlfia i Delta Air Line, a Atlanta. A més, tant aquesta última com American Airlines han augmentat a un vol diari seves rutes a Nova York-JFK, mentre que United Airlines ha fet el mateix amb la seva ruta a Newark.

Girona i Reus

L'Aeroport de Girona-Costa Brava continua estrenant noves rutes dins de l'operativa de la temporada d'estiu. En aquest cas, dimecres passat es va estrenar la ruta de Ryanair a East Midlands, amb dues freqüències setmanals. Així mateix, la companyia Jetair Fly va recuperar dijous la seva operativa a Vilobí d'Onyar amb el vol a Brussel·les dues vegades per setmana, que s'ampliaran a tres el mes de juliol, mentre que, Thomson Airways farà el mateix dissabte amb les seves connexions a Londres-Gatwick i Manchester, totes dues amb dues freqüències setmanals.

Finalment, en el cas de l'aeroport de Reus, aquest dissabte comença la ruta a Glasgow, de la mà de l'aerolínia Flybe, també dues vegades per setmana.
Anar al contingut