Barcelona

Els germans Roca fan realitat "El somni" per a dotze comensals

Els germans Roca han celebrat un sopar únic que ha estat a cavall entre la gastronomia, l'òpera, el videoart i més disciplines. Dotze comensals, triats especialment per a l'esdeveniment, han pogut gaudir d'aquest espectacle únic.

RedaccióActualitzat
Òpera culinària, experiència multisensorial. Els germans Roca han celebrat un sopar únic a cavall entre la gastronomia, l'òpera, el videoart i més disciplines. L'han anomenat "El somni" i només dotze comensals, triats especialment per a l'esdeveniment, n'han pogut gaudir. L'artista Miquel Barceló ha estat el més puntual dels convidats al sopar, i ha volgut arribar fins a la cuina, la cuina dels germans Roca, que han instal·lat per a l'ocasió a la planta baixa d'Arts Santa Mònica. 

Mentrestant, a la planta superior, hi havia "una olla de pressió sensorial", com ha definit la vetllada l'artista visual Franc Aleu, que ha fet realitat el projecte ideat per El Celler de Can Roca i produït per l'empresa Mediapro.

Entre els comensals, de procedències geogràfiques i camps professionals molt diversos, també hi havia el cuiner Ferran Adrià, l'escriptor nord-americà Harold McGee o l'actriu i model Freida Pinto.

Durant dues hores, han assistit a un sopar en dotze actes, o a una òpera en dotze plats. Menjar, beure, música i projeccions visuals perfectament sincronitzats en els quals han participat artistes com ara Sílvia Pérez Cruz o Albert Pla.

Després del banquet, l'escenografia d'aquest somni ha quedat exposada al claustre d'Arts Santa Mònica.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut