Parlament de Catalunya

Sánchez-Camacho celebra la resolució del Constitucional i exigeix que el Parlament l'acati

La presidenta del PPC vol que es retiri immediatament de l'ordre del dia la proposta de creació de la comissió parlamentària sobre el dret a decidir, prevista per aquest mateix dimecres, i també que se suspengui el Consell Assessor per a la Transició Nacional.

RedaccióActualitzat
La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha celebrat que el Tribunal Constitucional hagi suspès la Declaració de Sobirania aprovada pel Parlament català el 23 de gener. La líder dels populars catalans ha exigit que la cambra catalana acati aquesta resolució i retiri immediatament de l'ordre del dia la proposta de creació de la comissió parlamentària sobre el dret a decidir, prevista per aquest mateix dimecres. "No es pot produir el debat d'aquesta tarda", ha proclamat.

Sánchez-Camacho creu que la decisió de l'Alt Tribunal obliga també a suspendre el Consell Assessor per a la Transició Nacional, constituït el mes passat. Per la presidenta del PPC, el Constitucional "ha donat veu a la Catalunya plural i real", a diferència de la Catalunya que vol "imposar" CiU.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut