Berlusconi durant la inauguració de la Biblioteca George W. Bush a Dallas. (Foto: EFE)
Berlusconi, en una imatge d'arxiu durant la inauguració de la Biblioteca George W. Bush a Dallas. (Foto: EFE)
Milà

Confirmen la condemna de 4 anys de presó per a Silvio Berlusconi

El Tribunal d'Apel·lació de Milà ha confirmat la condemna de 4 anys de presó per a l'exprimer ministre italià, Silvio Berlusconi, per un delicte de frau fiscal en la compravenda de drets de pel·lícules en el que es coneix com a "cas Mediaset". En realitat haurà de complir només un any i encara té una altra opció de recurs.

RedaccióActualitzat
El Tribunal d'Apel·lació de Milà ha confirmat la condemna de 4 anys de presó per a l'exprimer ministre italià, Silvio Berlusconi, per un delicte de frau fiscal en la compravenda de drets de pel·lícules en el que es coneix com a "cas Mediaset", un dels nombrosos casos que Berlusconi té oberts amb la justícia.

A Il Cavaliere se l'acusava d'adquirir aquests drets amb factures falses i diner negre, de manera que hauria eludit a Hisenda al voltant de 170 milions d'euros entre el 1994 i el 1996. 

D'aquests quatre anys només n'haurà de complir un en virtut d'una llei de reducció de les penes de l'any 2006 que li eximeix tres anys de la condemna. A més a més, també té l'opció de presentar recurs una altra vegada. La condemna, també estableix que durant 5 anys no pugui ocupar cap càrrec públic.
Anar al contingut