L'escriptora i periodista d'Alcoi, Isabel-Clara Simó.
L'escriptora i periodista d'Alcoi, Isabel-Clara Simó.
Barcelona

Isabel-Clara Simó guanya el tretzè Premi Jaume Fuster

L'escriptora ha estat premiada amb un dels guardons que concedeix l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana per la seva trajectòria i el conjunt de la seva obra. Simó ha publicat una cinquantena de títols de diferents gèneres, des de la novel·la fins a la poesia, passant pel teatre, i també ha escrit guions radiofònics i de televisió.

RedaccióActualitzat
L'escriptora Isabel-Clara Simó ha guanyat el tretzè Premi Jaume Fuster, que concedeix l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, per la seva trajectòria i el conjunt de la seva obra. L'escriptora i periodista d'Alcoi ha publicat una cinquantena de títols de diferents gèneres, des de la novel·la fins a la poesia, passant pel teatre, i també ha escrit guions radiofònics i de televisió.

Des que el 1978 va guanyar el Premi Víctor Català amb el seu primer llibre, "És quan miro que hi veig clar", l'autora ha rebut nombrosos guardons com el Sant Jordi, per "La salvatge", o el Premi Crítica Serra d'Or per "Històries perverses".

Dona compromesa, també ha escrit assajos com "Sobre el nacionalisme", on tracta de la identitat catalana.

També se li ha concedit la Creu de Sant Jordi i recentment ha estat reconeguda per l'Ajuntament d'Alcoi amb la Medalla d'Or de la Ciutat i ha estat nomenada filla predilecta.
Anar al contingut