Barcelona

El locutor, doblador i presentador Constantino Romero mor als 65 anys

Constantino Romero ha mort aquesta matinada als 65 anys a Barcelona a causa d'una malaltia neurològica. El locutor, doblador i presentador de televisió va ser una de les veus més carismàtiques del món radiofònic i del doblatge.

RedaccióActualitzat
El locutor, doblador i presentador de televisió Constantino Romero ha mort a Barcelona aquesta matinada a causa d'una malaltia neurològica. Nascut a Albacete fa 65 anys, Romero va destacar per la seva veu potent, coneguda per haver doblat actors com Clint Eastwood o Arnold Schwarzenegger i haver posat veu a personatges emblemàtics de cinema com Darth Vader, a "La guerra de las galàxies", o Terminator.

Romero, nascut a Albacete el 29 de maig de 1947, es va iniciar en el món de la ràdio i l'any 1985 va fer el salt a la televisió, on es va fer molt popular amb els programes "El tiempo es oro" i "La parodia nacional". També va ser la veu dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

Romero va anunciar la seva jubilació el 12 de desembre de l'any passat a través del seu compte de Twitter amb una piulda que deia: "Gràcies per l'afecte. Han estat 47 anys de feina. I tota una vida. Ràdio, televisió, teatre, doblatge. Ha valgut la pena. Una abraçada. That's all folks!". El seu compte a la xarxa social de microblogging ha estat inactiu des del 5 de maig.

Romero va rebre els premis Antena de Oro el 1999 i dos TP d'Or com a millor presentador de televisió el 1996 a "La parodia nacional" i el 1999 per "Alta Tensión".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut