El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Alfred Bosch. (ACN)
El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Alfred Bosch. (ACN)
Brussel·les

Denuncien a Brussel·les que 129 milions d'euros anuals de fons europeus es destinen a corrides de toros

ERC, Iniciativa, CiU i el BNG han denunciat a Brussel·les que Espanya destina part dels fons que rep de la PAC, la política agrària comuna, a finançar les corrides de toros, un fet que, tot i que no és il·legal, sí que consideren un malbaratament de fons públics, especialment en temps de crisi. Alfred Bosch ho qualifica d'"escàndol" i afegeix que sense aquests diners "els toros no es podrien aguantar".

RedaccióActualitzat
ERC, Iniciativa, CiU i el BNG han denunciat a Brussel·les que Espanya destina part dels fons que rep de la PAC, la política agrària comuna, a finançar les corrides de toros, un fet que, tot i que no és il·legal, sí que consideren un malbaratament de fons públics, especialment en temps de crisi. Segons els càlculs que recull l'informe presentat a Brussel·les, són 129 milions d'euros anuals.

L'autor del text, Alfred Bosch, ho ha qualificat d'escàndol a Twitter:
El diputat d'ERC també ha explica que sense aquestes ajudes "els toros no es podrien aguantar".

Alfred Bosch, portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats espanyol, ha presentat l'informe al Parlament Europeu acompanyat dels eurodiputats Ramon Tremosa, de CiU, Raül Romeva, d'Iniciativa, i Ana Miranda, del BNG.
Anar al contingut