Figueres

Detenen tres persones per vandalisme i robatoris en granges de les comarques gironines

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres joves, un d'ells menors d'edat, presumptes autors de matar i atacar bestiar, robar i provocar destrosses en dues granges de la comarca de l'Alt Empordà. Els atacs van ser el mateix dia i en un d'ells van arribar a cremar una barraca de l'explotació.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut tres joves, un d'ells menor d'edat, sospitosos de matar i malferir els animals de dues explotacions a les comarques gironines. A més, se'ls acusa de provocar destrosses en les instal·lacions i de robar eines. Els agents van detenir el passat 9 de maig a Figueres els tres joves, dos de 18 i 20 anys i l'altre menor d'edat.

El 12 d'abril el propietari d'un corral de Borrassà va denunciar que havien provocat danys a la finca, robat eines, cremat una barraca i matat disset gallines, els cossos de les quals seguien allà. Aquell mateix dia un ramader va explicar que a la seva explotació hi havia trobat tres vedells morts i sis vaques malferides. Els autors haurien força la tanca de la finca per atacar els bovins amb una arma blanca, tipus destral, i no havien robat res.

Als presumptes autors se'ls acusa de quatre delictes amb danys i un delicte de robatori amb força. El menor ha estat lliurat al seu tutor legal i serà citat per la Fiscalia de Menors. Pel que fa als altres dos sospitosos, que no tenien antecedents, van passar a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs.
Anar al contingut