Hoquei Herba

Pol Amat, considerat com un dels millors jugadors d'hoquei herba de la història, es retira

Pol Amat ha anunciat que es retira del món de la competició un cop acabi la Copa del Rei d'aquesta temporada amb l'Egara. El de Terrassa, considerat com un dels millors jugadors d'hoquei herba de la història, ha decidit que plega després d'una carrera professional plena de reconeixements.

Actualitzat
Pol Amat ha anunciat que es retira del món de la competició un cop acabi la Copa del Rei d'aquesta temporada amb l'Egara. El de Terrassa, considerat com un dels millors jugadors d'hoquei herba de la història, ha decidit que plega després d'una carrera professional plena de reconeixements.

El jugador, que té 34 anys, ha afegit que "després dels Jocs Olímpics de Londres tenia clar que aquesta seria l'última temporada". Amat ha guanyat dues plates (Atlanta i Pequín) en cinc participacions olímpiques i va ser escollit millor jugador del món del 2008.

Pol Amat es va formar a l'Egara, on acabarà la seva carrera, i ha jugat al Polo i a l'Amsterdam holandès. Amb l'Egara i el Polo suma 9 lligues i 7 Copes del Rei. Amb els barcelonins va guanyar la Copa d'Europa del 2004.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut