Cameron i Hollande en una compraixença plegats per condemnar l'atac a Síria.
Cameron i Hollande en una compraixença plegats per condemnar l'atac a Síria.
París

Cameron parla d'acte "manifestament terrorista" i avisa que el Regne Unit "mai ha reculat" després d'un atac

El primer ministre ha tornat aquest dimecres al vespre al Regne Unit des de París després de ser informat sobre l'atemptat que ha acabat amb la vida d'un soldat al barri de Woolwich, al sud-est de Londres.

RedaccióActualitzat
El primer ministre David Cameron ha tornat aquest dimecres al vespre al Regne Unit des de París després de ser informat sobre l'atemptat que ha acabat amb la vida d'un soldat al barri de Woolwich, al sud-est de Londres. Cameron ha explicat en un missatge al seu compte de Twitter que la ministra de l'Interior, Theresa May, l'ha posat al corrent dels fets i que avançava el retorn a la capital britànica.

El primer ministre també ha dit que hi ha "forts indicis" que es tracta d'un acte de "naturalesa manifestament terrorista" i ha assegurat que "la Gran Bretanya no cedirà mai a les amenaces" terroristes" i que "els terroristes no guanyaran mai".

Paral·lelament, la ministra de l'Interior ha anunciat que s'han incrementat les mesures de seguretat als quarters militars de Londres. "Aquest és un atac contra totes les persones del Regne Unit. Actes menyspreables com aquest no quedaran sense càstig", ha dit May.

Aquest dijous al matí, Cameron presidirà una nova reunió del comitè de crisi Cobra.
Anar al contingut