Madrid

El Tribunal Constitucional allarga la suspensió de l'euro per recepta català

L'alt tribunal va admetre a tràmit el recurs el mes de gener passat, una decisió que implicava la suspensió provisional de la mesura mentre no es resol el fons de l'assumpte. La suspensió provisional es va adoptar per un termini de cinc mesos, un temps que ja s'ha complert, de manera que l'alt tribunal ha decidit prolongar-lo.

RedaccióActualitzat
El Tribunal Constitucional ha acordat allargar la suspensió cautelar de l'euro per recepta. L'alt tribunal també manté la suspensió de la taxa judicial. D'aquesta manera, se seguirà sense poder aplicar aquestes dues taxes mentre el Constitucional resol el recurs que va presentar el govern espanyol. El tribunal argumenta que mantenir-les generaria un perjudici difícil de reparar si la decisió final fos de suspendre-les definitivament.

El mes de gener passat, el Constitucional va admetre a tràmit el recurs, una decisió que implicava la suspensió provisional de la mesura mentre no es resol el fons de l'assumpte. La suspensió provisional es va adoptar per un termini de cinc mesos, un temps que ja s'ha complert, de manera que l'alt tribunal ha decidit prolongar-lo.
Anar al contingut