Madrid

Els estrangers obtindran el permís de residència si compren un habitatge per més de 500.000 euros o dos milions d'euros en deute públic

El govern espanyol concedirà el permís de residència als estrangers que comprin habitatges per un import superior al mig milió d'euros, una xifra superior als 160.000 que s'havien anunciat anteriorment, i als que comprin deute públic per un import superior als dos milions d'euros.

RedaccióActualitzat
El govern espanyol concedirà el permís de residència als estrangers que comprin habitatges per un import superior a 500.000 euros, una xifra superior als 160.000 que s'havien anunciat anteriorment. La vicepresidenta de l'excutiu, Soraya Sáenz de Santamaría, ha afirmat en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres que l'avantprojecte de llei d'emprenedors també recull que s'atorgarà el permís de residència als foranis que comprin deute públic per un import superior als dos milions d'euros.

Aquest avantprojecte també preveu la residència per als estrangers que inverteixin en projectes empresarials que creïn llocs de treball o bé que tinguin un impacte rellevant des del punt de vista socioeconòmic o de la innovació científica i tecnològica. A més, es donarà el permís de residència als estrangers que realitzin una inversió significativa o un projecte empresarial d'interès general. Per la vicepresidenta espanyola, es tracta de beneficiar a persones que vénen a contribuir a la riquesa de l'estat.

Sáenz de Santamaría ha explicat que l'avantprojecte es tramitarà pel procediment d'urgència per tal que les mesures fiscals entrin en vigor a partir del proper exercici.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut