Lleida

Més de 1.000 joves paguen l'entrada de la discoteca amb aliments a Lleida

Més de 1.000 joves paguen l'entrada de la discoteca amb aliments a Lleida. Es tracta d'una iniciativa de la discoteca Larida, en col·laboració amb el Banc dels Aliments i l'Ajuntament de Lleida.

RedaccióActualitzat
Iniciativa sense precedents del Banc dels Aliments en una discoteca de Lleida. Més de 1.000 joves han pagat l'entrada a la discoteca Larida amb aliments, aquest dissabte a la nit. La intenció, a banda de recollir menjar, és sensibilitzar els joves de la situació de pobresa que viuen moltes famílies i que s'impliquin activament per atenuar-ne els efectes.

Durant la nit, voluntaris del Banc d'Aliments i de la discoteca han anat classificant en múltiples contenidors el  menjar que els joves han lliurat per poder entrar al centre lúdic del Turó de Gardeny, a Lleida.

L'empresa ha explicat que la iniciativa ha estat aplaudida a Lleida, on la Xarxa d'Entitats Socials d'Atenció a les necessitats bàsiques també s'hi ha implicat, i espera que es repeteixi.

Sensibilitzar els joves

El president del Banc dels Aliments, Josep Maria Forné, ha destacat l'enorme encert d'una iniciativa d'aquest tipus "perquè té la funció de recaptar aliments en un moment en què fa molta falta, i a més a més té aquesta funció educativa i sensibilitzadora, creant en un context lúdic una oportunitat d'aportar i d'ajudar en un moment que moltes famílies ho estan passant molt malament".

Forné espera que l'exemple de Larida se segueixi en altres indrets i "es converteixi en un estímul per a altres centres lúdics, de distracció i d'esbarjo per als joves, per fer veure que, a més a més de passar-s'ho bé, també poden aportar la seva solidaritat a través d'un gest tan simple com és pagar una entrada aportant aliments".
Anar al contingut