Imatge d'una botiga.
Un algoritme permet conèixer la motivació dels empleats.
Igualada

La firma de moda catalana Sita Murt presenta concurs voluntari de creditors

L'empresa igualadina Sita Murt presentarà un concurs voluntari de creditors. L'empresa no ha pogut fer front als compromisos financers a causa de la caiguda de vendes a Espanya. Fa un mes i mig l'empresa ja va presentar un ERO temporal de reducció de jornada que va afectar 35 treballadors.

RedaccióActualitzat
La firma de moda catalana Sita Murt ha comunicat als representants de la plantilla que presentarà un concurs voluntari de creditors, l'antiga suspensió de pagaments, per a a l'empresa matriu Esteve Aguilera. La companyia s'ha vist obligada a prendre mesures davant les pèrdues acumulades a causa de la caiguda de les vendes a Espanya. Fa només un mes i mig ja va presentar un ERO temporal de reducció del 25% de la jornada que va afectar 35 treballadors.

Aquesta caiguda de vendes ha provocat que l'empresa no pogués complir els seus compromisos amb les entitats financeres i actualment tenen un passiu de prop de sis milions i un actiu de l'ordre dels nou milions. A la companyia encara li queda el termini legal de tres mesos per negociar amb els creditors, que és ampliable a quatre mesos. Sita Murt compta amb 22 botigues a Espanya i engloben les àrees de disseny i serveis d'administració i logística sense tocar l'àmbit de la producció.
Anar al contingut