Barcelona

El president de la Cambra de Comerç veu urgent construir la MAT

El president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, ha qualificat d'"urgent" la construcció de la línia de molt alta tensió que ha d'enllaçar les comarques de Girona amb la frontera francesa. Domènech ha fet aquesta consideració l'endemà que un centenar de persones en contra d'aquesta línia elèctrica van tallar de forma intermitent l'N-II, en les hores punta de l'operació tornada.

Actualitzat
El president de la Cambra de Comerç de Girona considera que per ser competitius turísticament cal un subministrament elèctric segur i de qualitat. En aquest sentit, Domènech Espadalé ha dit a Catalunya Informació que el temps ha ajudat a evitar que hi hagués talls d'energia aquest estiu a les comarques de Girona, perquè com que no ha fet calor no s'han utilitzat com altres anys els aires condicionats.

Aquest diumenge, en plena operació tornada de final de l'estiu, més d'un centenar de persones que protestaven contra la línia de molt alta tensió, la MAT, van fer talls intermitents del trànsit a l'N-II a Vilademuls, a la comarca del Pla de l'Estany.
Anar al contingut