Imatge de les cartes de joc.
Imatge de les cartes de joc.
Barcelona

"La puta i la Ramoneta" ja tenen joc de cartes

Hi ha tres bàndols: els independentistes, els espanyolistes i els autonomistes. L'objectiu és arribar a pactes utilitzant la carta de la puta per intentar enganyar i la de la Ramoneta per evitar l'engany. Segons ha explicat Marc Miquel -un dels seus creadors- a "El Matí de Catalunya Ràdio", han engegat un procés de mecenatge a través de Verkami per ampliar el tiratge després de la bona acollida.

RedaccióActualitzat
La coneguda frase de "la puta i la Ramoneta" ja té el seu joc de cartes. "El Matí de Catalunya Ràdio" ha entrevistat Marc Miquel, un dels creadors d'aquest joc de sàtica política. El funcionament és a partir de tres bàndols: els independentistes, els espanyolistes i els autonomistes. "A aquests s'hi poden afegir les alternatives populars, els antinacionalistes i els federalistes", ha explicat Marc Miquel.

"Per aconseguir els objectius s'han de dur a terme pactes i negociacions. Hi ha la carta de la puta per intentar enganyar i la de la Ramoneta per evitar l'engany". El jugador "pot interpretar diferents personatges i ideologies polítiques per portar el país cap al seu color".

Marc Miquel ha assegurat que "és un joc divertit i que també et fa pensar si la realitat s'acaba assemblant al joc. És un joc ràpid, de 25 minuts, i de tres a sis jugadors".



Tot i que la resposta està sent molt bona, els seus creadors han obert un procés de mecenatge a través de Verkami per ampliar el tiratge. A més, segons ha explicat Marc Miquel, estan pensant "d'enviar jocs al Parlament de Catalunya per dir als polítics que juguin a casa a la puta i la Ramoneta i al parlament es dediquin a coses serioses.

Anar al contingut