Barcelona

La forta pluja fa malbé la coberta del nou mercat dels Encants i inunda el soterrani del recinte

La forta pluja ha fet malbé la coberta del mercat dels Encants de Barcelona i ha provocat una enorme gotera. L'edifici s'ha d'inaugurar d'aquí a deu dies i enxampa els paradistes en ple trasllat.

RedaccióActualitzat
La forta tempesta d'aquest dissabte al matí ha fet malbé la coberta del nou mercat dels Encants de Barcelona. La pluja ha provocat una enorme gotera i ha inundat l'interior. L'edifici s'ha d'inaugurar d'aquí a deu dies i l'incident enxampa els paradistes en ple trasllat.
 
En només deu minuts han caigut 17 litres per metre quadrat que han provocat una gran gotera a la coberta. Les canonades no han pogut absorbir tota l'aigua, que ha caigut amb força fins al soterrani de l'edifici, on hi ha la zona de càrrega i descàrrega i els magatzems dels paradistes.

Durant la tarda, les màquines han treballat per extreure l'aigua acumulada i es manté la data d'obertura del mercat, prevista per al pròxim dia 19. Els paradistes s'han mostrat sorpresos pel que ha passat i ja han començat a valorar els danys.

L'espectacular edifici, que ha costat uns 47 milions d'euros, és una mostra d'arquitectura cridanera i original, amb el qual s'aposta per modernitzar el tradicional i popular mercat barceloní, allargant l'horari a la tarda els dies d'obertura -dilluns, dimecres, divendres i dissabte- i ampliant l'espai dedicat a la restauració.
VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut