Palma

La mà dreta d'Urdangarin declara que Aizoon no tenia treballadors

La mà dreta del duc de Palma en els seus negocis a Nóos, Mario Sorribas, declara davant del jutge José Castro que l'empresa Aizoon no tenia treballadors. Mario Sorribas abona així la tesi de les acusacions, que mantenen que Aizoon va ser una empresa pantalla que només servia per desviar els diners públics.

RedaccióActualitzat
La mà dreta del duc de Palma en els seus negocis a Nóos, Mario Sorribas, declara davant del jutge José Castro que l'empresa Aizoon no tenia treballadors. Mario Sorribas ha fet un gir a la anteriors declaracions.

Sorribas tira així per terra testimonis com el del nebot d'Urdangarin, que va assegurar davant del jutge que cobraven d'Aizoon per fer-hi feina, i abona la tesi de les acusacions, que mantenen que Aizoon va ser una empresa pantalla que només servia per desviar els diners públics que cobrava l'Institut Noós. Castro ja va ordenar que s'investigui si la infanta es va beneficiar d'aquests diners que s'haurien aconseguit de manera il·legal. Avui Sorribas també ha sorprès revelant que tant Urdangarin com Torres van liderar la fundació successora de Noós amb què es creu que van desviar fons, en aquest cas a l'estranger.

D'altra banda, el jutge ha rebutjat practicar les nombroses diligències que ha sol·licitat l'expresident balear Jaume Matas, imputat en la causa, perquè farien que la instrucció se situés "en un horitzó tan llunyà com impossible d'endevinar".

Castro ha desestimat també la petició d'arxivar la causa en relació amb Ana María Tejeiro, la dona de Diego Torres, i ha ordenat destruir tots els correus privats que afectin la vida privada d'Urdangarin.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut