Barcelona

Navarro proposa eliminar el concert del País Basc i Navarra

Redacció - 13/06/2013 - 19.46h.

Navarro aposta per eliminar el concert basc i navarrès

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, continua desgranant la seva proposta de reforma constitucional. En un esmorzar informatiu ha reclamat que aquesta hauria d'incloure l'eliminació dels concerts basc i navarrès perquè, ha assegurat, representen un "privilegi" incompatible amb un finançament autonòmic just.

"A tots aquells, de dins i de fora del socialisme, que parlen de la falsa insolidaritat catalana els demano que m'acompanyin en la proposta d'eliminar el privilegi que suposen els sistemes de concert basc i navarrès. Si volem un finançament just, comencem per eliminar en la reforma de la Constitució els privilegis que avui existeixen", ha assegurat Navarro.

Preguntat sobre la rebuda que pot tenir la seva proposta entre els seus companys socialistes del País Basc i Navarra, Navarro ha assegurat que "no es tracta que els agradi a uns o a altres. S'han d'eliminar els privilegis i les situacions d'injustícia. I que la justícia passi per la solidaritat. S'ha de començar a parlar de la quota".

I el cert és que les crítiques dels seus companys socialistes no han trigat. I no només les dels socialistes, perquè li han plogut retrets de tots els partits, bascos i navarresos. I aquest no és el primer cop que Navarro aixeca polseguera amb una proposta. També ho va fer no fa gaire, quan va demanar al rei que abdiqués en favor del seu fill.

En aquest sentit ha explicat que "a vegades tinc tendència a dir coses en públic que tot el món diu en privat i ningú acaba d'admetre, parlin amb qualsevol i veuran què opina sobre aquest tema".

PUBLICITAT

Enllaços patrocinats >

Comentaris

0

Deixa el teu comentari

Escriu el teu comentari

Normes de participació!

Normes de participació:

Tanca
  1. Per fer un comentari al portal 324.cat, has de ser usuari registrat.
  2. Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats.
  3. Normes d'ús:
    1. No s'admeten comentaris insultants, ni racistes, ni contraris a les lleis vigents
    2. No es publicaran comentaris que no estiguin relacionats amb la notícia
    3. No es publicaran els comentaris que incompleixin les normes de participació que asseguren una participació de qualitat i respectuosa.

publicitat

ANÀLISI
Veure'ls tots