El poeta, traductor i crític literari Francesc Parcerisas.
El poeta, traductor i crític literari Francesc Parcerisas.
Barcelona

"La primavera a Pequín", de Francesc Parcerisas, guanya el Premi Llibreter 2013 de literatura catalana

"La primavera a Pequín", de Francesc Parcerisas, ha guanyat el guardó en la categoria de literatura catalana. El jurat també ha guardonat "El cas d'en Barney Panofsky", del canadenc Mordecai Richler, amb el Premi Llibreter d'Altres Literatures. Tots dos llibres estan publicats per l'editorial Quaderns Crema.

RedaccióActualitzat
La novel·la "La primavera a Pequín", de Francesc Parcerisas, ha guanyat el Premi Llibreter 2013 en la categoria de literatura catalana. L'obra del poeta, traductor i crític literari recull les seves reflexions durant una estada a Pequín i descriu escenes quotidianes en la cultura xinesa.

El jurat també ha guardonat "El cas d'en Barney Panofsky", del canadenc Mordecai Richler, amb el Premi Llibreter d'Altres Literatures. L'obra està considerada una de les més importants d'aquest escriptor, mort fa 12 anys, i s'ha pogut llegir en català amb la traducció que n'ha fet Xavier Pàmies.

Tots dos llibres estan publicats per l'editorial Quaderns Crema. El Premi Llibreter és un guardó sense dotació econòmica que distingeix obres editades l'últim any i que té la finalitat de donar a conèixer títols que, malgrat la seva qualitat literària, han passat desapercebuts pel gran públic.
Anar al contingut