Barcelona

La jutge interroga cinc constructors i intermediaris imputats en el "cas Adigsa"

Aquest dimarts declaren davant la jutge cinc imputats relacionats amb el cas del 3% sobre presumpta malversació a l'empresa d'habitatge públic de la Generalitat, Adigsa. Entre ells hi ha responsables de l'empresa durant els governs de CiU i dos empresaris que van denunciar el cobrament de comissions de fins al 20% per diverses obres públiques.

RedaccióActualitzat
Aquest dimarts compareixen davant la jutge cinc imputats en el suposat cobrament de comissions il·legals a l'empresa pública Adigsa.

La jutge interrogarà Josep Maria Penín, contractat per Adigsa per fer d'intermediari entre els constructors i l'empresa pública; Jordi Huguet, exdirector de l'àrea tècnica de l'empresa durant els governs de CiU; Jorge Honrubia, responsable d'una societat que facturava a Adigsa, i dos empresaris que van denunciar les presumptes irregularitats.

La tesi de la fiscalia és que entre el 2002 i el 2004 s'abonaven comissions de fins al 20% per fer obres de manteniment i de rehabilitació de les vivendes de l'empresa pública Adigsa.
Anar al contingut