Barcelona

Alícia Sánchez-Camacho destinarà els 80.000 euros de l'acord amb Método 3 a fins socials

La líder del PPC ho ha explicat després que s'ha sabut que va pactar amb l'agència d'espies Método 3 una indemnització i que mai es difongui la conversa de La Camarga a canvi de no arribar a judici.

RedaccióActualitzat
La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha anunciat que destinarà els 80.000 euros que ha rebut de Método 3 a canvi de retirar la demanda per espionatge a fins socials. Camacho ho ha dit aquest dijous després que dimecres es va saber que havia arribat a un pacte amb l'agència de detectius que va gravar una conversa de Camacho al restaurant La Camarga sense que ella ho sabés.

La presidenta dels populars, que sempre havia insistit que volia arribar fins al final, va tancar un acord per 80.000 euros amb Método 3 que evita que se celebri un judici per aquest cas. A canvi, a banda dels diners, l'agència d'espionatge també evitarà que es coneguin les gravacions de la conversa de Camacho amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola.

CiU ja ha dit que veu com un pacte de silenci l'acord de la presidenta del PPC i l'agència de detectius Método 3 per retirar la denúncia per l'espionatge.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut