El ministre Cristóbal Montoro a la sessió de control d'aquest dimecres.
Montoro diu que no s'ha convocat la comissió Estat-Generalitat perquè no hi ha "el clima convenient". (Foto: EFE)
Madrid

Hisenda farà servir l'informe sobre duplicitats per negociar el dèficit amb les comunitats

El ministre Cristóbal Montoro ho ha explicat durant la presentació de la reforma de les administracions públiques. Rajoy va anunciar el seu propi pla per reduir despesa a la UE atacant les duplicitats entre organismes i serveis estatals i autonòmics.

RedaccióActualitzat
Hisenda farà servir l'informe sobre la duplicitat d'organismes i serveis entre les comunitats autònomes i l'Estat a l'hora de negociar els objectius de dèficit entre les diferents comunitats autònomes. Així ho ha assegurat avui el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, durant la presentació de la reforma de les administracions públiques.

Montoro no ha amagat que en les negociacions sobre els objectius del dèficit amb els diferents territoris posarà sobre la taula el text impulsat per l'executiu Rajoy que recomana a les autonomies la supressió de fins a 120 serveis i organismes que consideren que ja facilita el govern de l'Estat.

"Quan haguem de fixar els nostres projectes de dèficit públic incorporarem el compliment d'aquestes normes", ha dit Montoro.

Pel ministre d'Hisenda, en temps de crisi, són inadmissibles les duplicitats entre administracions.
Anar al contingut