Soldats indis ajuden un grup de supervivents a baixar de la muntanya a la falda de l'Himàlaia. (Foto: Reuters)
Soldats indis ajuden un grup de supervivents a baixar de la muntanya a la falda de l'Himàlaia. (Foto: Reuters)
Nova Delhi

Més de 500 morts per les inundacions al nord de l'Índia

Les forces armades índies continuen treballant per rescatar i assistir els afectats per les pluges monsòniques. S'han desplegat més de 8.000 efectius i gairebé mig centenar d'helicòpters.

Actualitzat
Més de cinc-centes persones han mort a causa de les fortes pluges monsòniques que afecten l'estat indi d'Uttarakhand, i milers estan atrapades. Les forces armades índies continuen treballant per rescatar i assistir els afectats per les pluges monsòniques. S'han desplegat més de 8.000 efectius i gairebé mig centenar d'helicòpters. Gràcies a la tasca de l'exèrcit, més de 34.000 persones han estat rescatades, però unes 50.000 continuen atrapades, en haver quedat incomunicades en punts remots de la regió per l'ensorrament de ponts, el tall de carreteres i la crescuda dels rius.

Les inundacions són freqüents durant la temporada del monsó a l'Índia -encara que aquest any han estat un 68% més fortes del que és habitual-, un país que depèn enormement de les seves pluges per a l'agricultura, el sector que més treball genera.
Anar al contingut