Mossos, bombers, Protecció Civil i el Servei Català de Trànsit participen en el dispositiu de seguretat per la revetlla. (Foto: ACN)
Mossos, bombers, Protecció Civil i el Servei Català de Trànsit participen en el dispositiu de seguretat per la revetlla. (Foto: ACN)
Catalunya

3.200 mossos i 686 bombers per garantir la seguretat durant la revetlla de Sant Joan

Durant la revetlla de Sant Joan, s'activarà un dispositiu de seguretat elaborat per Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat, Protecció Civil i el Servei Català de Trànsit amb l'objectiu d'apartar de la carretera les persones que hagin consumit drogues o alcohol.

RedaccióActualitzat
La nit del 23 de juny s'activa el dispositiu de seguretat elaborat per Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat, Protecció Civil i el Servei Català de Trànsit amb 3.200 agents de policia i 686 bombers fent guàrdia. A més, des de la nit de dijous passat i fins demà, dia 24, s'hauran dut a terme un total de 93 controls d'alcoholèmia i drogues amb l'objectiu de apartar de la carretera a les persones que hagin consumit drogues o alcohol.

La Conselleria d'Interior demana als ciutadans que vagin en compte en la manipulació de petards, en especial menors d'edat. També s'ha de tenir cura a l'hora de fer foc al bosc. Des de Protecció Civil, es recorda que cal mantenir les distàncies de seguretat quan es facin fogueres.

Els bombers, han previst per la Nit de Sant Joan, un total de 686 efectius de guàrdia, entre funcionaris i voluntari als diversos parcs de Catalunya. Es reforçarà igualment el personal de les sales de control de les Regions d'Emergències i de la Sala Central de Bombers de la Generalitat.
Anar al contingut