Madrid

Wert qüestiona que un alumne becat que no arribi al 6,5 pugui ser universitari

"No és que els paguem els estudis, els paguem per estudiar", ha assegurat respecte als alumnes que reben beques. Wert ha acceptat que hi pot haver alumnes que, "tot i esforçar-s'hi", no arribin a aquesta nota que ha considerat mínima, però, segons ell, "la pregunta que ens hem de fer és: si aquest estudiant no pot arribar al 6,5, està ben encaminat o hauria d'estar estudiant una altra cosa?"

RedaccióActualitzat
Noves declaracions polèmiques del ministre d'Educació espanyol, José Ignacio Wert, que ha insinuat que caldria exigir una nota mínima per donar una beca a un estudiant universitari; una nota mínima que Wert ha situat en el 6,5. Segons ha dit el ministre, l'objectiu d'aquest mínim és conscienciar els estudiants que, si reben una beca, és perquè estudiïn.

"No és que els paguem els estudis,els paguem per estudiar", ha assegurat, en una entrevista a TVE, respecte als alumnes que reben beques. Wert ha acceptat que hi pot haver alumnes que, "tot i esforçar-s'hi", no arribin a aquesta nota que ha considerat mínima, però, segons ell, "la pregunta que ens hem de fer és, si aquest aquest estudiant no pot arribar al 6,5, és: si aquest estudiant no pot arribar al 6,5, està ben encaminat o hauria d'estar estudiant una altra cosa?"
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut