La selecció catalana és completament amateur. (Foto: FCF)
Futbol

Catalunya empata contra Yugoiztochen (2-2) a la Copa de les Regions UEFA

La selecció catalana va empatar contra Yugoiztochen per 2-2 en la segona jornada de la fase de grups del torneig final de la Copa de les Regions UEFA. Pep Caballé, futbolista del Cornellà, va avançar ben aviat els catalans al Comunale d'Este (Itàlia) però Bangueev va empatar pels búlgars abans del descans. Dimitrov, de penal, va fer l'1-2, i Òscar, davanter de l'Europa, va firmar l'empat.

Actualitzat
La selecció catalana va empatar contra Yugoiztochen per 2-2 en la segona jornada de la fase de grups del torneig final de la Copa de les Regions UEFA. Pep Caballé, futbolista del Cornellà, va avançar ben aviat els catalans al Comunale d'Este (Itàlia) però Bangueev va empatar pels búlgars abans del descans. Dimitrov, de penal, va fer l'1-2 i Òscar, davanter de l'Europa, va firmar l'empat.

Catalunya, que va derrotar Islotx per 2-0 en la primera jornada, acabarà la fase contra l'Olimp rus en un partit que decidirà si els catalans, ara líders del grup B, juguen la final de la competició.