Igualada

Investiguen l'apunyalament d'un jove a Igualada, que va quedar ferit greu durant la revetlla de Sant Joan

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'atac a un jove de 21 anys a Igualada, que va resultar ferit greu durant la revetlla de Sant Joan. Òmnium Cultural i el Casal Independentista d'Igualada, que van organitzar la revetlla, atribueixen l'atac a un grup espanyolista, i han organitzat una protesta aquest dimarts davant l'Ajuntament de la capital de l'Anoia.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra investiguen l'apunyalament d'un noi de 21 anys a Igualada, que va resultar ferit greu durant la revetlla de Sant Joan. De moment, no hi ha cap detingut. El jove el van operar d'urgència a l'Hospital d'Igualada, i ara mateix la seva situació és greu, però estable.

Els fets van passar de matinada a l'Ateneu de la capital de l'Anoia, durant la revetlla organitzada per Òmnium Cultural i el Casal Independentista. Les dues entitats han condemnat els fets i, en un comunicat, expliquen que durant la revetlla va aparèixer a l'Ateneu un grup de gent reduït, i "fent ostentació espanyolista i feixista, sense provocació prèvia", van apunyalar diverses vegades un dels joves presents. Les dues entitats exigeixen, a més, que s'aclareixin els fets i que els responsables d'aquesta agressió siguin detinguts al més aviat possible.

Òmnium i el Casal Independentista d'Igualada han organitzat una concentració de protesta i rebuig a l'agressió aquest dimarts al vespre davant l'Ajuntament d'Igualada.
Anar al contingut