Josep Maria Torrents, l'alcalde de Santa maria de Miralles i director general de Petromiralles.
Registre a les oficines de Petromiralles per un presumpte frau d'IVA.
Santa Maria de Miralles

La Guàrdia Civil registra les oficines de Petromiralles en una operació contra empreses acusades de defraudar l'IVA

La Guàrdia Civil està registrant des d'aquest matí les oficines de la petrolera Petromiralles, a Santa Maria de Miralles, en el marc d'una operació contra un entramat d'empreses acusades de defraudar en el pagament de l'IVA. L'operació s'està desenvolupant a Catalunya i a Andalusia. Entre la vintena de detinguts hi ha el director general de l'empresa i alcalde de la població, Josep Maria Torrens Ferrer.

RedaccióActualitzat
La Guàrdia Civil està registrant les oficines de la petrolera Petromiralles a Santa Maria de Miralles (Anoia), en el marc d'una operació contra un entramat d'empreses del sector dels hidrocarburs acusades de defraudar el pagament de l'IVA. Diversos agents segueixen a les dependències de la petrolera, en una operació que s'ha iniciat aquest matí i que continua oberta.

L'operació es fa a Catalunya i Andalusia, segons fonts de la investigació.

Les empreses de la trama, entre elles Petromiralles, estan acusades de crear estructures per defraudar l'IVA en les seves transaccions.

A Catalunya també s'estan fent detencions i registres a Barcelona i Girona i a les poblacions barcelonines de Castelldefels, l'Hospitalet de Llobregat i Cervelló.

Petromiralles, propietat dels germans Torrens-Ferrer, es va constituir el 1995 i es dedica a la gestió d'estacions de servei i a la distribució de combustibles a domicili.

Segons la pàgina web de l'empresa, la direcció del grup Petromiralles l'ostenten de manera col·legiada els germans Torrens-Ferre. Josep Maria Torrens Ferrer exerceix com a director general i Pere Torrens Ferrer com a director logístic.

En un comunicat, Petromiralles diu que desconeix els fets i l'abast de la causa investigada, ja que "en cap moment l'Audiència Nacional ha atribuït cap responsabilitat a la mercantil o als seus directius, si bé l'esmentat òrgan judicial s'ha procurat informació sobre tercers operadors del sector".

El petit municipi de Santa Maria de Miralles té 130 habitants, que viuen a les masies disseminades per tot el municipi, i que es dediquen fonamentalment a l'activitat agrícola.
Anar al contingut