Cartell del Festival
Cartell del Festival
Sant Boi de Llobregat

L'Altaveu celebrarà els 25 anys amb Standstill, Scott Mathews i Núria Graham

El Festival de la Música i la Cançó de Sant Boi de Llobregat, l'Altaveu, ha fet públic el cartell de la seva 25 edició, que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de setembre. Entre les bandes participants destaquen els catalans Standstill, La Troba Kun-Fu, Egon Soda, Ramon Mirabet o Núria Graham, i del cartell internacional, Scott Mathews o Damien Jurado.

Actualitzat
El Festival de la Música i la Cançó de Sant Boi de Llobregat, l'Altaveu, ha fet públic el cartell de la seva 25 edició, que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de setembre. Entre les bandes participants destaquen els catalans Standstill, La Troba Kun-Fu, Egon Soda, Ramon Mirabet o Núria Graham, i del cartell internacional, Scott Mathews o Damien Jurado. El festival disposa de tres escenaris ubicats en espais diferents de la ciutat com són la Plaça de l'Ajuntament, els Jardins de l'Ateneu Santboià i 'Cal Ninyo'.

Wednesday Lips, Standstill (presentant l'espectacle 'Cènit'), Ramon Mirabet, Scott Mathews, La Sombra del Átomo, Mucho, Dorian, Nando Caballero i l'Orquesta del Llanero Solitari, La Troba Kung-Fu, Núria Graham, Damien Jurado, Llorer, Egon Soda i Pony Bravo, són els grups que hi actuaran. 

El públic també tindrà l'ocasió de veure en directe els finalistes de l''Altaveu Frontera', la secció competitiva per a noves bandes i grups emergents, que, any rere any, sorprenen al públic del festival. Aquest any hi actuaran Wednesday Lips, la Sombra del Átomo, Nando Caballero i l'Orquestra del Llanero Solitari i Llorer 

A més, torna l'Altaveu Emergent', la secció del Festival que combina música i noves tecnologies a partir de la cantera dels grups locals i comarcals, en col·laboració amb 'MusicLab' i l'associació musical Cultura F. Aquest any presentaran a diferents sets situats a baix poble a algunes de les bandes més innovadores del territori.

Els Premis Altaveu

A més a més, el Festival es completarà amb els tradicionals Premis Altaveu, un acte que ja ha esdevingut el clàssic pròleg del Festival i que reconeix als artistes, entitats, trajectòries i iniciatives que d'una manera destacada han enriquit la música produïda a Catalunya durant el darrer any. El jurat dels premis està format per músics, periodistes i professionals del món de la música, juntament amb l'organització del Festival.

D'altra banda, la 25a edició vindrà acompanyada de la nova imatge del festival, que ha anat evolucionant al llarg de les edicions.
Anar al contingut