Fórmula 1

Mark Webber anuncia que deixa la Fórmula 1 quan acabi la temporada

El pilot australià, de 36 anys, ha fet l'anunci el dia abans que comencin els entenaments del Gran Premi de la Gran Bretanya, que es disputa aquest cap de setmana al circuit de Silverstone. L'australià, company de Sebastian Vettel a Red Bull, haurà completat 12 anys a la Fórmula 1 en els quals ha corregut amb Minardi, Jaguar, Williams i Red Bull.

Actualitzat

Mark Webber ha anunciat que deixarà la Fórmula 1 quan acabi aquesta temporada per competir amb Porsche, a partir del 2014, en les 24 Hores de Le Mans i en el Campionat del Món de resistència. El pilot australià, de 36 anys, ha fet l'anunci el dia abans que comencin els entrenaments del Gran Premi de la Gran Bretanya, que es disputa aquest cap de setmana al circuit de Silverstone.

Precisament Webber va ser el campió d'aquest Gran Premi l'any passat. L'australià, company de l'alemany Sebastian Vettel a Red Bull, haurà completat 12 anys a la Fórmula 1, en els quals ha corregut amb Minardi, Jaguar, Williams i Red Bull. Amb aquesta última escuderia ha aconseguit els seus millors resultats: 2 tercers llocs absoluts en els mundials del 2010 i 2011. En total, una carrera en què ha sumat 36 podis, en els quals s'inclouen nou victòries i onze "poles".

"És un honor per a mi unir-me a Porsche i formar part de l'equip en el seu retorn a la màxima categoria de Le Mans. Estic impacient per pilotar un dels prototips més ràpids del món", ha manifestat Webber.

Al costat de l'australià, competiran en la categoria LMP1 dos pilots veterans oficials de Porsche, l'alemanya Timo Bernhard i el francès Román Dumas, així com l'exprovador suís de la Fórmula 1 Neel Jani.

Wolfgang Hatz, membre del consell de direcció de Porsche AG com a responsable d'investigació i desenvolupament, ha indicat que el "satisfà enormement" tenir Webber en el seu projecte LMP1, "ja que és un dels millors i més reeixits pilots de Fórmula 1 del moment".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut