Luis Bárcenas, a la sortida de l'Audiència Nacional en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Luis Bárcenas, a la sortida de l'Audiència Nacional en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Madrid

El fiscal demana una fiança de 28 milions per a Bárcenas en concepte de responsabilitat civil

La fiscalia Anticorrupció ha demanat al jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz que imposi una fiança de 28,1 milions d'euros per a l'extresorer del PP Luis Bárcenas per la responsabilitat civil que es pugui derivar dels procediments. Aquesta petició no està relacionada amb la declaració que fa avui Bárcenas davant del jutge.

RedaccióActualitzat
La fiscalia Anticorrupció ha demanat al jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz que imposi una fiança de 28,1 milions d'euros per a l'extresorer del PP Luis Bárcenas per la responsabilitat civil que es pugui derivar dels procediments.

Així consta en un escrit traslladat a les parts del "cas Gürtel" que no està relacionat amb la declaració que Bárcenas afronta avui a l'Audiència Nacional ni amb les mesures cautelars que avui se li puguin imposar.

Bárcenas i la seva dona tornen a declarar avui davant el jutge Ruz per defensar-se dels tres nous delictes que se'ls imputen per, suposadament, haver simulat la venda de quadres a una suposada marxant d'art argentina amb l'objectiu de blanquejar 560.000 euros.

Aquesta és la novena declaració judicial de l'extresorer del PP des que al febrer del 2009 se'l va relacionar amb el "cas Gürtel".
Anar al contingut