Edifici de la Comissió Europea a Brussel·les.
La Comissió Europea manté que Catalunya quedaria fora de la UE.
Estats Units

L'Agència de Seguretat Nacional nord-americana també ha espiat les institucions europees

Els Estats Units també van espiar les institucions europees. Els seus espies es van inflitrar a les xarxes informàtiques de les seus de Brussel·les i de les delegacions europees als Estats Units. L'Agència de Seguretat Nord-Americana considerava la Unió Europea un objectiu.

RedaccióActualitzat
Nou capítol en el cas de l'espionatge dels Estats Units. Aquest cop, sembla que l'Agència de Seguretat Nacional nord-americana ha espiat les institucions europees, tant a Brussel·les com a les seves delegacions als Estats Units.

Segons publica aquest diumenge el setmanari alemany Der Spiegel, que cita un document que pot haver filtrat l'analista informàtic Edward Snowden, l'Agència de Seguretat Nacional ha espiat els ordinadors, tant els documents com els correus electrònics, de diferents institucions europees.

El document cita explícitament les institucions europees com a objectiu de l'espionatge. El president del Parlament Europeu, Martin Schultz, ja ha advertit que les revelacions tindran un fort impacte en les relacions amb els Estats Units.
Anar al contingut