Sant Joan Despí

Marta Rovira diu que la consulta s'ha de fer el 2014

La secretària general d'Esquerra Republicana de Catalunya, Marta Rovira, diu que no es pot fer esperar ni un minut més la ciutadania. Rovira assegura que en l'acte d'ahir es va reclamar que es posés data a la consulta sobiranista i diu que ha de ser el 2014.

RedaccióActualitzat
La secretària general d'Esquerra Republicana, Marta Rovira, considera que, del concert d'ahir al Camp Nou, en va sortir un clam molt clar per posar data a la consulta, de manera que, segons ha dit textualment, "ara no es pot fer esperar més la gent".

En "L'entrevista del diumenge", del canal 3/24, Rovira ha explicat que en el que queda d'any s'han d'enllestir totes les eines des del punt de vista institucional, polític i jurídic per arribar al desembre amb la possibilitat de fixar la data de la consulta per al 2014. Rovira ha insistit que no tindria sentit esperar-se més.

"Aquest any 2013 ens estem preparant per poder fer la consulta amb totes les garanties i amb tot el rigor jurídic i polític que faci falta. Passat el 2013, ens sembla que ho tindrem tot a punt, des d'un punt de vista polític, jurídic i institucional, per fer la consulta perquè els ciutadans decideixin. Quan ho tinguem tot a punt, el desembre del 2013, ens sembla que no caldrà esperar ni un segon més i, per tant, cal posar la millor data possible dintre dels pròxims mesos, el millor calendari, dintre del 2014, si es vol dir així, perquè els ciutadans puguin decidir."
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut